Juki MO-114D

845,00 €
650,00
Säästät 23 %
Hintaan sisältyy alv %
 


Juki MO-114D on erittäin varmatoiminen, laadukas ja todella helppokäyttöinen saumuri. Tämä markkinoiden suosituin saumuri on ehdottomasti varma valinta kotikäyttöön!

Juki saumurilla viimeistelet ompelutyösi virheettömästi, helposti ja mikä parasta: differentiaalisyötön ansiosta jälki on ammattimaista! Juki MO-114D ompelee kaikki yleisimmät saumurin tikkityypit, virheettömästi ja varmasti. Jukin korkea laatu kestää kovempaakin kulutusta ja täyttää vaativimmankin ompelijan vaatimukset takuuvarmasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Kuluttajien suosikkiominaisuuksia:

  • Helppotoimiset liukuvat langankiristimet
  • Säädettävä differentiaalisyöttö
  • Ylhäältä leikkaava terä
  • Säädettävä alaterä
  • Tikinputeeden säätö (portaaton)
  • Rullapäärmäys vipu
  • Helpotettu sieppareiden langoitus
  • -alasiepparin langoitus avustin

 

Tarkemmat tuoteominaisuudet:

 

Säädettävät langankireydet

Juki MO-114D-saumurin langankireyksien hallinta on helppoa, sillä näet kaikkien lankojen säädöt yhdellä silmäyksellä ja niiden muuttaminen on helppoa liukusäätimiä siirtämällä aina kuhunkin valittuun ompeleeseen sopivaksi. Juki saumurilla saat aina täydellisen ompeleen kaikkiin materiaaleihin. Erittäin paksujen kuin myös ohuiden kankaiden ja neulosten saumaus sekä huolittelu sujuvat aloittelijaltakin helposti.

Ylhäältä leikkaava terä

Saumurissa on ylhäältäpäin pystyasennossa leikkaava terä, aivan kuten teollisuussaumureissakin. Leikkausvoima on suuri ja terä leikkaa saumatessa yhtä tarkasti paksuja tai monikerroksisia kuin ohuen ohuita materiaaleja. Juki MO-114D saumuri on pienestä koostaan huolimatta erittäin tehokas, monipuolinen ja lujarakenteinen. Juki MO-114D on todellinen huippusaumuri omassa kokoluokassaan ja hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti markkinoiden paras kotisaumuri.

Differentiaalisyöttö

Saumurin portaattomasti säädettävä differentiaalisyöttö takaa kuhunkin materiaaliin sopivan syötön. Se estää runsaasti joustavien neulosten saumojen venymisen (liekottamisen), sekä erittäin ohuiden kankaiden saumojen kiristämisen. Differentiaalisyötön avulla voi myös poimuttaa ohuita kankaita, tasainen poimutus helpolla. Differentiaalisyötön säädöllä voit myös säätää kankaaseen tulevan poimutuksen määrän. Säätöä voi myös muuttaa kätevästi koneen käydessä.

Rullapäärmäysvipu

Saumurissa saat rullapäärmäyksen vaivattomasti käyttöön vain valitsinvipua siirtämällä, joten sinun ei tarvitse vaihtaa ensin edes pistolevyä tai paininjalkaa. Ommel kääntää kankaan reunan rullalle ja tuloksena on erittäin kaunis kapea päärme. Rullapäärmäys sopii kaikkien ohuiden materiaalien huolitteluun.

Sieppareiden langoitus

Saumurissa on sieppareiden suora langoitus ja Jukin ainutlaatuinen patentoitu sieppareiden rakenne tekee ylä- ja alasiepparin langoituksen uskomattoman helpoksi sekä nopeaksi. Alasiepparissa on sarana ja vipu, jonka avulla siepparin voi vapauttaa sen langoitusta varten ja sitten palauttaa takaisin paikalleen. Langoitus on nopeasti suoritettu ja voit tyytyväisenä jatkaa ompeluprojektiasi.

Juki MO-114D on ykkösvalinta kotisaumuriksi. Tilaa omasi helposti jo tänään!

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Schmetz jersey neula koko 70/10 SUK Schmetz jersey neula koko 70/10 SUK
7,00 € *
Schmetz jersey neula koko 80/12 SUK Schmetz jersey neula koko 80/12 SUK
7,00 € *
Schmetz jersey neula koko 90/12 SUK Schmetz jersey neula koko 90/12 SUK
7,00 € *
Schmetz jersey neula lajitelma 70-90 SUK Schmetz jersey neula lajitelma 70-90 SUK
7,00 € *
Roskakaukalo saumurille Roskakaukalo saumurille
45,00 € *
*
Hintoihin sisältyy alv %
 
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bernette sew & go 5
279,00 *
*
Hintoihin sisältyy alv %
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Saumurit, Tarjoustuotteet, Ompelukoneet ja saumurit, Juki