Sovellus

 

Tervetuloa verkkokauppaamme!

Haluamme olla Suomen paras ompelemiseen keskittynyt verkkokauppa.

 

Oletpa sitten noviisi tai neulomisen ammattilainen, löydät meiltä mielenkiintoisia ja hyviä tarjouksia ompelukoneista ja saumureista. Haluamme tarjota sinulle markkinoiden parhaat ompelukoneet ja saumurit. Kauttamme saa tällä hetkellä Bernina, Brother, Eva, Pfaff, Husqvarna Viking ja Singer merkit. Ammattikäyttöön tarkoitetuista koneista aina helppokäyttöisiin vasta-alkajien koneisiin.

Ompelukoneet voidaan jakaa kahteen kategoriaan; mekaanisiin ja elektronisiin koneisiin. Suurin ero näiden kahden välillä on ommelvalinnan säätömekanismi. Mekaanissa ompelukoneissa ommelvalinta tehdään mekaanisesta, kun taas elektronisissa valinta on sähköinen.

 

Mistä aloittaa - apua ompelukoneen valintaan

 

Jos ompelet vain satunnaisesti, esimerkiksi lyhennät tai paikkaat housuja, tai ompelet verhoja, sopii sinulle parhaiten laadukas perusompelukone. Se on turvallinen tapa tutustua ompelemisen maailmaan. Alla kaksi hyvää vaihtoehtoa tähän tarkoitukseen.

Mekaaninen kone (klikkaa linkkiä)

Elektroninen kone (klikkaa linkkiä)

 

Jos harrastat ompelemista aktiivisesti, teet esimerkiksi kaikennäköisiä ja kokoisia tilkkutöitä, ompelet myös jonkin verran vaatteita, niin sinulle sopivin valinta on monipuolisia ompeleita mahdollistava ompelukone. Se on pitkäikäinen ja hyvä investointi jonka avulla saat ompelemisen iloa pitkäksi aikaa.

Mekaaninen kone (klikkaa linkkiä)

Elektroninen kone (klikkaa linkkiä)

 

Jos taas olet ompelemisen ammattilainen tai käytät muuten ompelukonetta viikoittain, on valintasi ammattikäyttöön tarkoitettu ompelukone. Se joka mahdollistaa huippulaatuiset tikit, paksummat materiaalit, kestää kovempaakin käyttöä, eivätkö sen ominaisuudet lopu heti kesken. 

Mekaaninen kone (klikkaa linkkiä)

Elektroninen kone (klikkaa linkkiä)

 

Tervetuloa löytämään unelmiesi ompelukone!

Yritys

Ompelukoneverkko on osa perheyritystämme. Ompelukoneverkko  ovat pieni perheyhtiö, jonka pääpaikka on Kemissä. Olemme keskittyneet uusien ja käytettyjen ompelukoneiden ja saumuroiden myyntiin ja huoltoon. Yrityksestä ja siihen liittyvistä asioista kantaa vastuun tuoreena yrittäjänä 100 prosenttisesti Teemu Keränen. Yrittäjätyön vastapainona harrastan luonnossa liikkumista ja lukemista.

Kauppiaan tervehdys

Olet sitten kokenut ompelemisen ammattilainen tai vasta tutustumassa tähän mielenkiintoiseen maailmaan, löydät täältä kaiken tarvitsemasi; ompelukoneet, saumurit ja niihin tarvikkeet. Meillä on kivijalkaliike Lohjalla ja Keminmaalla. Huollot onnistuu ympäri suomen matkahuollon kautta.

Kuinka voimme olla sinulle avuksi?

Teemu Keränen

Omistaja, toimitusjohtaja

050-330 4484

teemu.keranen@ompelukoneverkko.fi

Ps. Jos etsit jotain tiettyä konetta tai tarviketta, etkä löydä sitä täältä, tai haluat antaa kehitysideoita palvelumme parantamiseksi, niin laita ihmeessä viestiä. Se tulee aina henkilökohtaisesti minulle.

Myymälät

Keminmaa

Väylätie 10, 94400 Keminmaa

Olemme paikalla sovitusti. 050-3304484 

Lohja

Virkkalantie 22
08700 Lohja

Puh: 050-330 4484

Avoinna :
     Ma 10-17
     to 10-17
     La 10–13

Huoltojen vastaanottopisteet

Nummela

Silkkitie

Keskikuja 2B Nummela

Varmista aukioloajat Silkkitien kotisivuilta http://www.silkkitie.fi/

Kemi

Käsityöliike Ardeco

Monikulma Valtakatu 11-13,Kemi


Ompelukonehuolto

Ompelukoneeen huolto kohentaa huomattavasti koneesi toimintaa ja elinikää.
Tuo ompelukoneesi tai saumurisi huoltoon nyt.


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot